list_bannner2

Fonotaga Faaletausaga a le kamupani gaosi RFID SFT

Feigete Intelligent Technology Co., Ltd. (SFT mo le puupuu), o se taʻutaʻua UHF RFID masini gaosi oloa talu ai nei na faia lana fonotaga faaletausaga fou faaletausaga i le faletalimalo lima-fetu i le 06thIan, 2024.

O le matou Ofisa Sili o Pulega Mr. Eric na lomia se lauga o le Tausaga Fou mo le 2024, e aotele ai le faatinoga i le 2023 ma le tulimatai atu i le 2024. O le toatele o sui iloga o tagata faigaluega na faamalo… faʻafetaui manaoga faʻatupulaia o pisinisi ma tagata faʻatau.O loʻo tuʻuina atu e le kamupani se faʻamamafa malosi i le lelei ma le faʻafouina, ma lona UHF Mobile computer, fale gaosi oloa RFID Tablet ma RFID scanners ua faʻatulagaina tulaga fou i le alamanuia.

xdv (1)
xdv (2)

A'o fa'aauau pea ona fa'amuamua e le pisinisi le sa'o ma le lelei, o le mana'oga o oloa eseese RFID e fa'amoemoe e tupu fa'ateleina.O talosaga ma fofo na saunia e le SFT RFID Readers na matua suia ma faʻaleleia galuega i totonu o pisinisi eseese.Pe o le faʻafaigofieina o le pulega o faleteuoloa, faʻamalieina le faʻaogaina o galuega, poʻo le faʻaleleia o le tausiga o maʻi, PDA e ofoina atu fofo sili ona lelei mo le tele o alamanuia.A'o fa'aauau pea le aga'i i luma o tekonolosi, o talosaga ma fofo na saunia e SFT UHF Scanners e fa'amoemoe e fa'alautele atili ma saofagā i le fa'aleleia atili o galuega fa'apisinisi eseese.

xdv (3)

"Matou te mitamita i le taʻimua o tekinolosi RFID," o le tala lea a le Pule Sili o le SFT Eric Tang."O a matou oloa ua mamanuina e faʻafetaui ai manaʻoga faʻaleleia o matou tagata faʻatau, ma o loʻo matou faʻafouina pea ina ia tumau i luma o le piʻo."

O le tautinoga a le SFT i mea fou ma tulaga lelei ua avea ai ma paaga faatuatuaina mo pisinisi i le lalolagi atoa.Mai pisinisi laiti e o'o atu i atina'e tetele, o oloa a le SFT o lo'o fesoasoani tele i le fa'aleleia atili o le fa'atinoga ma le fa'afaigofieina o faiga.

O le fonotaga faaletausaga na avea foi ma se tulaga e talanoaina ai tulaga tau pisinisi ma luitau, faatasi ai ma le taulai atu i le auala e mafai ai e le RFID Terminals ona faʻaauau pea le faʻafouina ma le tuputupu aʻe i vaega eseese.Faatasi ai ma le taʻitaʻia o le SFT, o la matou pisinisi e foliga mai e sili atu le alualu i luma i tausaga a sau.


Taimi meli: Feb-01-2024